Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γρ. Τάσιος μιλά για τη Χαλκιδική στα Ρουμανικά ΜΜΕ

tasiosunenR1

Σημαντική τουριστική αγορά για τη Χαλκιδική η Ρουμανία, ειδικά όσον αφορά τον οδικό τουρισμό

Συνέντευξη στο CNN news hour αλλά και στο μεγαλύτερο Ρουμανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο, Antena 3, στο πλαίσιο του Press trip που οργανώνει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ της Ρουμανίας, έδωσε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων και του ΤΟΧ, Γρηγόρης Τάσιος.

"Ως πρόεδρος του ΤΟΧ έχω αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις εξωστρέφειας και προβολής της Χαλκιδικής στη Ρουμανία με στόχο την ώθηση της τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και την προβολή του ως έναν ιδιαίτερα ελκυστικό και εύκολα προσβάσιμο προορισμό. Η συνεργασία μας με το γραφείο ΕΟΤ της Ρουμανίας και τον προϊστάμενο, Γιώργο Σταφυλάκη είναι συνεχής και από κοινού και σε συνεργασία με το Υπουργείου Τουρισμού, προσπαθούμε εκτός από την προβολή, να διερευνήσουμε τα ειδικότερα χαρακτηριστικά του οδικού τουρισμού και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξής του με κριτήρια ποιότητας, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη", δήλωσε ο κ. Τάσιος.

Σημειώνεται ότι η Ρουμανία αποτελεί μία πολύ σημαντική αγορά για τη Χαλκιδική, ειδικά όσον αφορά τον οδικό τουρισμό και μπορεί ο νομός να αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους Ρουμάνους, ωστόσο απαιτείται συνεχής επαγρύπνηση. "Στόχος μου ειδικά φέτος, είναι να ενισχύσουμε τις κρατήσεις στο νομό και να παροτρύνουμε τους Ρουμάνους να προχωρήσουν σε κρατήσεις, για αυτό και συνεχίζουμε σταθερά την προβολή μας και αναλαμβάνουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες", τόνιζε ο κ. Τάσιος, σημειώνοντας: "Παράλληλα με την πρωτοβουλία της φιλοξενίας των Ρουμάνων πυροσβεστών ως μία ένδειξη ευγνωμοσύνης για την περσινή τους προσφορά στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα, δίνουμε υπεραξία στον προορισμό μας".

tasiosunenR2

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 08:01

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020