ΡΟΗ 24/7:

Οι "Νευρικοί Εραστές" στο Θέατρο Άρατος

neurikoi erastes

Πόσο μας επηρεάζει η οικονομική κρίση;

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι σε μία σχέση και πόσα ελαττώματα έχει μία γυναίκα και ένας άντρας μέσα σ' αυτήν;

Τι κοινό έχει ο Φρόυντ με ένα πακέτο τσίχλες;

Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;

 

Οι «Νευρικοί Εραστές», η μαύρη κωμωδία του Άνθιμου Κατιρτζόγλου ανεβαίνει στο Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12 με Φράγκων, πίσω από τα Δικαστήρια) στη Θεσσαλονίκη, από Παρασκευή 6 Μαρτίου ως 29 του μηνός (κάθε Παρασκευή και Σάββατο 21.15 και Κυριακή 20.00).

Η υπόθεση

Ένας αποτυχημένος –σε όλους τους τομείς της ζωής του- άντρας, επισκέπτεται τον ψυχαναλυτή του με αφορμή τον επικείμενο χωρισμό με την γυναίκα του. Ο ψυχαναλυτής του είναι υποστηρικτής των ιδεών του Φρόυντ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, έρχονται στην επιφάνεια οι τέσσερις σημαντικότερες σχέσεις του πελάτη. Μέσα από αυτές, συναντάμε όλα τα ελαττώματα που έχουν τα δύο φύλα αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν σε μία σχέση. Τέσσερις διαφορετικοί τύποι γυναικών σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ένας άντρας σε πολλές φάσεις της ζωής του. Πάνω στη σκηνή και ανά πάσα στιγμή, βρίσκεται δίπλα του η ίδια του η σκέψη, όσο «ιδιαίτερη» και αν είναι.

Συντελεστές

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Άνθιμος Κατιρτζόγλου

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Άνθιμος Κατιρτζόγλου (Γιάννης), Δημήτρης Ελιάς ( Ψυχαναλυτής), Ιωάννα Τζαφέρη (Βιολέτα, Ζουμπουλία), Κώστας Αντωνιάδης ( Σκέψη), Άννα Ηλιαδέλη (Λεμονιά, Σουλτάνα).

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 10 ευρώ

Φοιτητικό: 8 ευρώ

Ανέργων, ΑΜΕΑ και Ατέλειες: 6 ευρώ.

επιστροφή στην κορυφή