Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Χαλκιδικής

mpourini1

Συναγερμός στην Πολιτική προστασία

Μήνυμα από την Πολιτική Προστασία και από το 112 άρχισε να στέλνεται στα κινητά πολιτών στη Χαλκιδική, λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα, ενόψει του έντονου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες ώρες, ενώ ανάλογο μήνυμα άρχισαν να λαμβάνουν και οι Θεσσαλονικείς.

Στο μήνυμα προειδοποιούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του επόμενου 24ώρου λόγω της κακοκαιρίας "Genesis": «Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 24ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες-ραγδαίες βροχοπτώσεις) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

mnmpolp

Συναγερμός στην Πολιτική προστασία

Σε έκτακτη ενημέρωση ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, τόνισε ότι ο 112 θα «χτυπήσει» για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, συμβουλεύοντας όλους του πολίτες να είναι προσεκτικοί. «Με βάση την πρόγνωση της ΕΜΥ, προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από σήμερα έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου. Η ατμοσφαιρική διαταραχή είναι σημαντική και επηρεάζει μεγάλο τμήμα της Ελλάδας», ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου.

froutokosmos3

paliouras1

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020