xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον καταζητούμενο βιαστή της 22χρονης στη Χαλκιδική

BIASMOS XALKIDIKH PARALIA667228765

Άκαρπες έως σήμερα οι έρευνες των αρχών

«Άφαντος» παραμένει ο Αλβανός βοσκός που αναζητείται από τις διωκτικές Αρχές για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης που σημειώθηκε σε παραλία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, την προηγούμενη εβδομάδα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Για τον 48χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος θεωρείται από την αστυνομία ως ο κύριος ύποπτος για την επίθεση και τον βιασμό της νεαρής κοπέλας, εκδόθηκε σήμερα ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, μετά από αίτημα που κατέθεσε η οικογένεια, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι έχει διαφύγει εκτός συνόρων.

«Ευτυχώς το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε εύλογο χρονικό διάστημα», ανέφερε στο protothema.gr, η δικηγόρος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, τονίζοντας ότι «εκκρεμεί η μετάφραση που ευχόμαστε να την έχουμε σύντομα στα χέρια μας, ούτως ώστε να δοθούν τα στοιχεία του 48χρονου στη δημοσιότητα και όποιος γνωρίζει κάτι να συνδράμει. Ο χρόνος είναι πολύτιμος σε τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέπει να γίνει άμεσα».

Υπενθυμίζεται ότι το DNA το οποίο βρέθηκε και συλλέχθηκε από το σώμα της 22χρονης που βιάστηκε στην παραλία Κύψα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε στον χώρο όπου διέμενε ο βοσκός που εργαζόταν σε μαντρί της περιοχής.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαΐου, όταν η 22χρονη εργαζόμενη σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής, επισκέφτηκε μία κοντινή και ερημική παραλία της Κασσάνδρας για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα πριν πιάσει βάρδια.

Ωστόσο, οι στιγμές ηρεμίας μετατράπηκαν σε εφιάλτη όταν ένας μεσήλικας άντρας την πλησίασε, της επιτέθηκε και την βίασε. Η νεαρή, με τη βοήθεια ανθρώπων της περιοχής, κατήγγειλε γρήγορα όσα συνέβησαν στην αστυνομία και για την υπόθεση αρχικά είχε συλληφθεί ένας 56χρονος αλβανικής καταγωγής, κατάδικος των Φυλακών Κασσάνδρας, όμως μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του DNA και το άλλοθί του που επιβεβαιώθηκε, έγινε άρση της ποινικής δίωξης και επέστρεψε στις φυλακές.

Ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον 48χρονο βοσκό που αναζητείται από τις Αρχές και θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος. Για αυτόν τον λόγο, η δικηγόρος του θύματος ζητά να ολοκληρωθεί άμεσα η μετάφραση για να δοθούν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Η νεαρή συγκλονισμένη για όσα συνέβησαν την ώρα που πήγε για μπάνιο, είχε περιγράψει το περιστατικό λέγοντας: «Ξάπλωνα στην πετσέτα και ήρθε κάποιος κι άρχισε να μου μιλάει, με ρωτούσε διάφορα, πώς με λένε και τέτοια, αλλά τον αγνόησα. Έβλεπα προς τη θάλασσα. Όταν γύρισα την πλάτη ξαφνικά μου επιτέθηκε, με χτύπησε και με βίασε».

με πληροφορίες από protothema.gr

froutokosmos1

paliouras2

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 21:36
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2