ΡΟΗ 24/7:

Πιο… ομάδα το Περού, Γαλλία και Κροατία φέρνουν ξανά G/G

Προγνωστικά Ημέρας

Η πρόταση της ημέρας

Το Περού είναι προ των πυλών για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αυστραλίας σε ουδέτερο έδαφος (στο Κατάρ). Είναι πιο δεμένο σύνολο, έχει έμπειρους παίκτες και το διπλό θα αποτελέσει την επιλογή μας. Γαλλία και Κροατία έφεραν G/G στο 1ο ματς στο Σπλιτ, γιατί όχι και σε ένα δεύτερο στο Παρίσι.

Τζόκοβις και Σβιόντεκ τα φαβορί για την κατάκτηση του Wimbledon 2022

1437. Αυστραλία – Περού (21:00)

Μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Αυστραλία να κοντράρεται με το Περού στην Ντόχα του Κατάρ. Τα «καγκουρό» ξεπέρασαν τα Η.Α.Ε. στο προηγούμενο ματς, επικρατώντας 2-1, με γκολ στο φινάλε. Δε διάγει και τις καλύτερες ημέρες στην ομάδα ο τεχνικός Γκράχαμ Άρνολντ. Το Περού τερμάτισε στην 5η θέση της Λατινικής Αμερικής. Με τον Γκαρέκα στο τιμόνι του, αλλά και την παρουσία περίπου 12.000 οπαδών στις εξέδρες. Γιοτούν και Φλόρες (μέσοι) είναι οι παίκτες που δίνονται αμφίβολοι. Δεν πείθει η τυπικά γηπεδούχος, αντίθετα οι Περουβιανοί έχουν Γκαρέκα στον πάγκο, οπότε μπορούν να πάρουν τη νίκη και να μας χαρίσουν απόδοση 1.87, αν και θα τη θέλαμε πιο ψηλά.

324. Iσλανδία – Ισραήλ (21:45)

Στο 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, η Ισλανδία περιμένει στο «σπίτι» της το Ισραήλ και θέλει νίκη για να προσπεράσει στην 1η θέση. Προέρχεται από 2 ισοπαλίες (2-2 με Ισραήλ εκτός και 1-1 με Αλβανία εντός), ενώ έχει ως τελευταίο ματς τη φιλική νίκη 1-0 με το Σαν Μαρίνο. Πήραν ανάσες οι βασικοί και τώρα επιστρέφουν. Το Ισραήλ πέτυχε σπουδαίο διπλό στα Τίρανα (2-1 την Αλβανία) και πορεύονται δίχως ήττα έως τώρα. Επανήλθε η ηρεμία στις τάξεις του, μετά και τις περίεργες δηλώσεις που είχε κάνει ο φορ Νταμπούρ. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ανοιχτά, να βρουν τις ευκαιρίες στην επίθεση και γιατί όχι να σκοράρουν και να μας χαρίσουν απόδοση του 1.80.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

επιστροφή στην κορυφή