Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σέρρες: Ηρωίνη και κοκαΐνη μύρισε η "Ρόξι" στο σπίτι 39χρονου (φωτο)

Roxi K9

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για ποινή φυλάκισης

Ένας 39χρονος Πακιστανός συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ο οποίος κατείχε ηρωίνη και κοκαΐνη.
Μάλιστα ένα μέρος των ναρκωτικών που κατείχε, ήταν κρυμμένα σε πυκνή βλάστηση δίπλα στο σπίτι του και χρειάστηκε η συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών "Ρόξι", για τον εντοπισμό τους.

Ειδικότερα, στη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του αλλά και σε χώρο δίπλα σε αυτή, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· ηρωίνη βάρους 200,6 γραμμαρίων,
· κοκαΐνη βάρους 3,33 γραμμαρίων και
· 165 ευρώ.

hrkokaser

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών, για τα αδικήματα της εκβίασης και για παράνομη κατακράτηση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Σερρών.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 12:59

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020