ΡΟΗ 24/7:

Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ζήτησε ο Ν. Ανδρουλάκης

androulakis toumpa periodeia2 it

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη

«Το κόστος ζωής έχει γίνει ανυπόφορο, η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει καταρρεύσει, χρειάζεται να ληφθούν τώρα συγκεκριμένα μέτρα και η κυβέρνηση δεν μπορεί να μην παίρνει τέτοιες αποφάσεις και να έχει ως άλλοθι ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο, διότι χώρος υπάρχει, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος περιόδευσε στην αγορά της Τούμπας.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «έχουμε μπει σε μία νέα περιπέτεια και ως Ελλάδα και ως Ευρωπαϊκή Ένωση και η θεώρηση του κ. Μητσοτάκη μετά την τελευταία συνάντηση του με τον κ. Ερντογάν ότι πάμε σε μία νέα εποχή σταθερότητας με την Τουρκία ήταν εκτός πραγματικότητας».

Οι απαντήσεις των αναθεωρητισμό του κ. Ερντογάν πρέπει να είναι σαφής και ευρωπαϊκή τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Εμπάργκο όπλων. Όποια χώρα από την Ευρώπη πουλάει όπλα στην Τουρκία υπονομεύει τη σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο», είπε.

Επισήμανε επίσης ότι πρέπει να προχωρήσει το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής της Τούμπας.

Ο κ. Ανδρουλάκης περπάτησε κατά μήκος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, από το ύψος της Περαιβού μέχρι το γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην κεντρική αγορά της Τούμπας, μπήκε σε καταστήματα, συζήτησε με καταστηματάρχες πελάτες και διερχόμενους πολίτες και οι κουβέντες περιστράφηκαν κυρίως γύρω από την ακρίβεια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Androulakis Toumpa 8 1024x683

Στην περιοδεία τον συνόδευσαν οι βουλευτές Χάρης Καστανίδης, Κωνσταντίνα Αδάμου, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης και στελέχη του κόμματος (Κώστας Χρυσόγονος, Αντώνης Σαουλίδης, Νίκος Ξυλούρης, Πέννυ Δαλαμπούρα, Θανάσης Γλαβίνας κ.ά).

Πριν ολοκληρώσει την περιοδεία του ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφτηκε το κέντρο νεότητας στην Τούμπα, όπου τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε στον χώρο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, σε υπαίθριο καφέ κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Τούμπα.

Στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν ο κ. Ανδρουλάκης έθεσε το θέμα της ακρίβειας, λέγοντας ότι έρχεται "τσουνάμι ανατιμήσεων" καθώς και το ενδεχόμενο να προσφύγει η κυβέρνηση σε πρόωρες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής και τα έργα ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην Τούμπα.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, οι βουλευτές Χάρης Καστανίδης, Απόστολος Πάνας, Κωνσταντίνα Αδάμου, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, ο Κώστας Χρυσόγονος και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως οι Αντώνης Σαουλίδης, Πέννυ Δαλαμπούρα, Νίκος Ξουλούρης, Θανάσης Γλαβίνας, Γιώργος Πινακίδης κ.ά.

zervas jn22androulakis 2

επιστροφή στην κορυφή