ΡΟΗ 24/7:

Κάνει πρωταθλητισμό εκτός έδρας

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη Νορβηγία

«Φτωχό» το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας, αυτή την περίοδο αρκετοί Νορβηγοί επισκέπτονται την Ελλάδα για διακοπές, εμείς θα κάνουμε την αντίθετη διαδρομή, νοητικά (ευτυχώς), αφού η επιλογή μας προέρχεται από τη 2η κατηγορία της εν λόγω χώρας.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την βετσσον

Η Ασάνε δεν διανύει την καλύτερη περίοδο, πήγε στη διακοπή για τις Εθνικές με ήττα (1-0 εκτός από Ράουφος) και γύρισε ξανά με ήττα (1-2 εντός από Ράνχαϊμ). Υστερεί στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει μόνο την Γκρόρουντ, η οποία είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Επίσης υστερεί ανασταλτικά, διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα, με 21 γκολ σε 10 αναμετρήσεις. Μόνο η ουραγός Σκέιντ έχει δεχτεί παραπάνω τέρματα, αλλά έχοντας δώσει ένα ματς παραπάνω.

Θλιβερή βάσει... ονόματος η Σάντνες (sadness η... παραπομπή στην αγγλική λέξη), όμως αγωνιστικά τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Μετρά 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, μόνο από την πρωτοπόρο Μπραν έχει χάσει βαθμούς. Μεσοβδόμαδα κέρδισε στο Κύπελλο, πάλι μακριά από το κοινό της, με 2-1 την Έγκερσουντ, οπότε η ψυχολογία είναι στα ύψη. Κρατάμε το διπλό, σε χαμηλό ποντάρισμα, καθώς οι γνώσεις μας για τις ομάδες και το πρωτάθλημα είναι περιορισμένες.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

επιστροφή στην κορυφή