Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΕΒΕΘ επιδοτεί τη συμμετοχή επιχειρήσεων στη 86η ΔΕΘ

eveth

Μέχρι τις 22 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επιδοτώντας επιχειρήσεις-μέλη του, τις προσκαλεί και φέτος να μετέχουν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.

Με ορίζοντα τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Η φετινή διοργάνωση υποδέχεται, μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων. Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, εμπλουτίζει τις εκθεσιακές της ενότητες με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση κλπ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, που εμπράκτως στηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και ταυτόχρονα τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε την ενοικίαση εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, καθαρού εμβαδού 550 τμ. προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις – μέλη του, απ’ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Έχοντας εξασφαλίσει την προαναφερόμενη επιδότηση, το τελικό ποσό που θα καταβάλει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση για ένα σταντ, εμβαδού 12τ.μ., ανέρχεται στα 600 ευρώ, συμπ. ΦΠΑ. Παράλληλα, δίδεται η δυνατότητα επιδότησης σταντ εμβαδού περισσότερων τ.μ, έναντι 50 ευρώ/τμ. συμπ. ΦΠΑ, βάσει διαθεσιμότητας,

Οι επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν, θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού τουλάχιστον 12 τμ., που θα διαθέτουν το βασικό εξοπλισμό: ύψος δομής 2.50 μ., διαχωριστικά panel, επωνυμία του κάθε εκθέτη στη μετώπη του σταντ, αριθμό του stand, ένα (1) γραφείο με τρεις (3) καρέκλες, ένα (1) χαμηλό τραπεζάκι, γενική καθαριότητα, δάπεδο από μοκέτα μπεζ χρώματος, δοχείο απορριμμάτων, φωτισμό (10 ηλεκτρικά spot/12τ.μ.) και μια (1) πρίζα 500W. Στο ανωτέρω κόστος συμπεριλαμβάνονται και οι δαπάνες του γενικού φωτισμού, της ψύξης, της γενικής φύλαξης και καθαριότητας, η τοποθέτηση επιγραφών της παρουσίας του ΕΒΕΘ στην πρόσοψη του Περιπτέρου, η ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και η παροχή ηλεκτροδότησης σε κάθε εκθέτη.

Εάν οι επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για την ενοικίαση μόνο ίχνους επί εδάφους, δηλαδή χώρου χωρίς εξοπλισμό, εμβαδού τουλάχιστον 12 τμ., στο οποίο θα προβούν σε δική τους κατασκευή, το τελικό ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν για το σταντ εμβαδού 12 τμ., ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 408 ευρώ, συμπ. ΦΠΑ. Και για κάθε επιπλέον τ.μ. 34 ευρώ ανά τ.μ. συμπ. ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι κατά την ενοικίαση ίχνους επί εδάφους δεν συμπεριλαμβάνεται η παροχή ηλ. ρεύματος, ούτε η σύνδεση ηλ. ρεύματος, για την οποία είναι απαραίτητη η κατάθεση ηλεκτρολογικού σχεδίου.

Το ανωτέρω κόστος συμμετοχής ισχύει για τις επιχειρήσεις που θα ανταποκριθούν μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022. Από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 θα υπάρξει επιβάρυνση 10% στο κόστος συμμετοχής (π.χ. 660 ευρώ αντί των 600 ευρώ).

Στις επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, δίνεται η δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της Έκθεσης, με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020