ΡΟΗ 24/7:

Σεμινάριο για την Ψηφιακή Ενδυνάμωση Γυναικών στη Θεσσαλονίκη

diadiktuaka mathimata

Ο αναπτυσσόμενος ψηφιακός κόσμος, ανοίγει την πόρτα του στο αύριο, παρέχοντας τη δυνατότητα σε γυναίκες να αδράξουν τις ευκαιρίες και να βρουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας

Εκπαιδευτικό Διαδραστικό Σεμινάριο με τίτλο: "Ψηφιακή Ενδυνάμωση Γυναικών και Νέες Τάσεις στον Αγροδιατροφικό Τομέα", διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου "INTERNISA" τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη.
Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο είναι διάρκειας 25 ωρών, απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν να καταρτιστούν με ψηφιακές δεξιότητες στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

- HACCP στη Βιομηχανία Τροφίμων
- Λογισμικά & Ψηφιακές Εφαρμογές στον Αγροδιατροφικό Τομέα
- Ψηφιακή Γεωργία & Αυτοματισμοί
- Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
- Τεχνικές Επικοινωνίας & Εργαλεία Δημοσιότητας.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να παρακολουθήσετε το σύνολο ή μέρος από τις παραπάνω θεματικές ενότητες.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης και θα δοθεί πρόσβαση στη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας και διασύνδεσης του γυναικείου εργατικού δυναμικού με επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού κλάδου.

Επιπλέον, θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στα μεγάλα Digital Festival Events που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του έργου "INTERNISA".

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δωρεάν, δια ζώσης στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 26ης Οκτωβρίου 64 στη Θεσσαλονίκη από τις 11 έως και τις 15 Ιουλίου 2022, 9:00-14:00.

Απαραίτητη η προεγγραφή.
Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfm_mngRkVwGcHdiN1jIW9Oej32DJ6qfG1iBYj4qIcSLYihMg/viewform

επιστροφή στην κορυφή