ΡΟΗ 24/7:

Στο Κιλκίς συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

Synedriasi Oikonomikis Epitropis3

Στο πλαίσιο αποκέντρωσης των διοικητικών λειτουργιών

Στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης καλωσόρισε την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά και τα μέλη της Επιτροπής στο Διοικητήριο.

Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται πράξη η αποκέντρωση και ο κ. Βεργίδης υπογράμμισε πως αυτή η “διαδικασία” υπό τη “σκέπη” της προέδρου κ. Αηδονά δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της Επιτροπής να επικοινωνήσουν το έργο της με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Η πρόεδρος της Επιτροπής κα. Αηδονά ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για τη συνεργασία, όπως και τις περιφερειακές συμβούλους Νατάσα Σωτηριάδου και Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου και εκτίμησε πως, μέσα από τη διαδικασία (σ.σ. τη συνεδρίαση της Επιτροπής σε διαφορετική περιφερειακή ενότητα) τα μέλη της Επιτροπής επικοινωνούν με τις τοπικές κοινωνίες, ενισχύοντας τους υφιστάμενους διαύλους επικοινωνίας, όπως άλλωστε έχει επισημάνει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι περιφερειακές σύμβουλοι Νατάσα Σωτηριάδου και Γενοβέφα (Εφη) Ναβροζίδου ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχίες στα μέλη της Επιτροπής.

Synedriasi Oikonomikis Epitropis1

επιστροφή στην κορυφή