xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ενημέρωση στον Πολύγυρο για προγράμματα προβολής & προώθησης γεωργοδιατροφικών προϊόντων

agrodiatrofiki epihal oecon

Από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ενημέρωση για δύο ευρωπαϊκά προγράμματα προβολής και προώθησης γεωργοδιατροφικών προϊόντων, το ExperienceEU και SUSTEM σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας (Agronutritional Cooperation Region Central Macedonia), Κώστα Κιλτίδη στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου αναφορικά με τον αγροδιατροφικό και τουριστικό τομέα και ειδικότερα στο TASTEHALKIDIKI. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη δυνατότητα επιδότησης των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο για συμμετοχή σε εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η τεχνική σύμβουλος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΚΜ Lina Tsaltampasi, Διευθύνουσα Σύμβουλος της @oecongroup παρουσίασε στους συμμετέχοντες το πρόγραμμα ExperienceEU και τη δυναμική του.

Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής ο Πρόεδρός του Γρηγόρης Τάσιος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα της συνεργασίας και της συνέργειας μεταξύ των φορέων για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν μπορείτε να βρείτε εδώ: https://agromacedonia.gr/

froutokosmos3

paliouras1

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 19:53
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2