ΡΟΗ 24/7:

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ & Κόπα Λιμπερταδόρες!

Προγνωστικά Ημέρας

Η πρόταση της ημέρας

Ανοίγει η αυλαία του πρώτου προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ, Λουντογκόρετς, Λεχ Πόζναν, Κλουζ, είναι τα πιο «ηχηρά» ονόματα ομάδων που αγωνίζονται απόψε. Μεγάλα ματς γίνονται στο Λιμπερταδόρες, στη ρεβάνς για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά. Ξεχωρίζει αυτό στο Μπουένος Άιρες, ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Κορίνθιανς.

Όσα πρέπει να ξέρετε για το live betsson casino

113. Λεχ Πόζναν – Καραμπάγκ (21:00)

Με νέο τεχνικό θα παραταχθεί η κάτοχος του τίτλου στην Πολωνία, Λεχ Πόζναν, τον Ολλανδό Φαν ντεν Μπρομ, που διαθέτει επιθετική φιλοσοφία. Με εξαίρεση την αποχώρηση του καλού επιθετικού Καμίνσκι (10 εκ. ευρώ σε Βόλφσμπουργκ) διατήρησε το βασικό «κορμό» παικτών. Η Καραμπάγκ κάνει βήματα προόδου με τον... ισόβιο προπονητή Κουρμπάνοβ (από το 2008 στον πάγκο της!), ταξίδεψε πλήρης στην Πολωνία με στόχο να δυσκολέψει τη Λεχ και να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Χωρίς ρυθμό οι δύο ομάδες, θα δώσουμε προβάδισμα στο 1.75 του Under 2,5.

123. Μπόκα Τζούνιορς – Κορίνθιανς (6/7, 03:30)

Ανοικτοί οι λογαριασμοί τους μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Σάο Πάολο. Πολύ μεγάλη η σημασία που δίνουν και οι δύο ομάδες στο ματς, αφού παρατάχθηκαν με τα «δεύτερα» στο πρωτάθλημα, η Μπόκα ηττήθηκε με 3-0 από την Μπάνφιλντ και η Κορίνθιανς με 4-0 από τη Φλουμινένσε. Θα επαναφέρουν αμφότερες τους βασικούς, ενώ σκοράρουν με το «σταγονόμετρο» στις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Έχει ισοπαλία το παιχνίδι, πιθανότατα η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι, στο 3.30 προσφέρεται η επιλογή.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

επιστροφή στην κορυφή