xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αντίστροφη μέτρηση για το 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Δήμου Ν. Προποντίδας

moudania swirl ble page 0001

Τιμώμενη χώρα η Σουηδία

Όλα είναι έτοιμα για την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα προσφέρει το 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας /1st SYMPOSIUM FESTIVAL, του Δήμου Ν. Προποντίδας, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 7 Ιουλίου, ενώ τιμώμενη χώρα του Φεστιβάλ θα είναι η Σουηδία.
Σε μία διοργάνωση, που έχουν ενεργή συμμετοχή επιχειρηματίες, φορείς, σύλλογοι, εθελοντές, θα παρουσιαστούν όλα τα πλεονεκτήματα του τόπου. Τα σημαντικά και ποιοτικά τοπικά προϊόντα θα χρησιμοποιηθούν σε όλες τις συνταγές που θα εκτελεστούν και θα παρουσιαστούν, για να τις γευτούν καλεσμένοι και επισκέπτες. Ταυτόχρονα, θα ξεδιπλωθούν πτυχές του τοπικού πολιτισμού. Κι όλα αυτά ταιριαστά με τη μουσική και τον χορό.
Παρουσιάστρια στην έναρξη θα είναι η γνωστή σε όλους Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, ενώ θα μαγειρέψει μπροστά στο κοινό ο καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Φουντής.
Κάθε βραδιά επιφυλάσσει ξεχωριστά μουσικά σχήματα. Στην έναρξη 7/7/2022 το μουσικό σχήμα Quartet Fortissimo στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών, 8/7 στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στη Ν. Τρίγλια το συγκρότημα Μπρατίμια, 9/7 στη Ν. Καλλικράτεια η γνωστή Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη και στις 10/7 «Γιορτή της Σαρδέλας» του πολιτιστικού συλλόγου Ν. Μουδανιών «Ο ΦΑΡΟΣ» στα Ν. Μουδανιά.
Το 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Δήμου Ν. Προποντίδας χαιρετίζει από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

paliouras1

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2