xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κιλκίς: Χτύπησε έγκυο και τη λήστεψε

astunomia katadiwxh963

Συνελήφθησαν 3 Πακιστανοί και ένας Σύριος

Θύμα επίθεσης έπεσε μία 30χρονη γυναίκα από το Λίβανο, από Πακιστανό διακινητή, ο οποίος τη χτύπησε για να τη ληστέψει, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει το μωρό που κυοφορούσε.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το απόγευμα προς το βράδυ της 31ης Ιουλίου σε περιοχή του Κιλκίς, 3 Πακιστανοί ηλικίας 30, 22 και 21 ετών, μαζί με έναν 21χρονο Σύριο, μετέφεραν πεζή την 30χρονη εγκυμονούσα μαζί με τον 35χρονο σύζυγό της και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους, καθώς και ένα ακόμη συγγενικό τους πρόσωπο 24 ετών, με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδό τους από τη χώρα.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος Πακιστανός επιτέθηκε και τραυμάτισε με σωματική βία την εγκυμονούσα γυναίκα, αρπάζοντας 2.000 ευρώ, που είχε μαζί της, ενώ τραυμάτισε ένα 6χρονο παιδί της που επιχείρησε να τη βοηθήσει. Η μητέρα και ο γιος της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε η διακοπή της εγκυμοσύνης της.

Μετά από συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εντοπίσθηκαν οι αλλοδαποί και συνελήφθησαν χθες το πρωί. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 250 ευρώ και μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

 

επιστροφή στην κορυφή