ΡΟΗ 24/7:

Η Πανσέληνος του Αυγούστου στην Αρχαία Όλυνθο

296941350 10228969115712217 4709301454063334748 n

Συναυλία με την Σοφία Αβραμίδου

Συναυλία με την Σοφία Αβραμίδου διοργανώνει για την Πανσέληνο του Αυγούστου, στον αρχαιολογικό χώρο της Ολύνθου, ο Δήμος Πολυγύρου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 21.00.

Η πολυβραβευμένη μουσικός Σοφία Αβραμίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των υψηλού επιπέδου κλασικών της σπουδών, ασχολήθηκε εκτενώς και με τη μουσική παράδοση.

Συνθέσεις της έχουν παιχτεί σε διάφορες αίθουσες συναυλιών στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α όπως η Φιλαρμονική του Παρισιού, η Μπιενάλε της Βενετίας, το «Auditorium‐Parco della Musica» της Ρώμης, το Θέατρο “La Fenice” της Βενετίας, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ερμηνευτική της δεινότητα πάνω σε τραγούδια γνωστών τραγουδοποιών με δισκογραφικές συμμετοχές. Έχει συνεργαστεί με πολλές ορχήστρες και καλλιτέχνες όπως η Συμφωνική Ορχήστρα Raanana του Ισραήλ, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, η «Δημοτική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης», η Ορχήστρα νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων, η Ντούλτσε Πόντες, η Μίλβα, ο Ηλίας Λιούγκος, ο Ορφέας Περίδης, ο Μανώλης Ρασούλης.

Με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

επιστροφή στην κορυφή