xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εξιχνιάστηκε ακόμη μία κλοπή από τους Βούλγαρους που στόχευαν ΙΧ σε παραλίες της Χαλκιδικής

diarrixi auto3

Από τον Αύγουστο του 2019 η δράση τους

Ακόμη μία κλοπή που φαίνεται να διέπραξε η σπείρα των 3 Βουλγάρων που ρήμαζαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε παραλίες της Χαλκιδικής, έφερε στο φως η έρευνα της Ασφάλειας Πολυγύρου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, την 7η Ιουνίου 2022 σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, παραβίασαν σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσαν μία τσάντα με φορητό υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 660 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι ηλικίας 52 και 55 ετών, οι οποίοι μαζί έναν 55χρονο συνεργό τους που συνελήφθη αργότερα, το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου να διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρίσκονταν σε παραλία της Σιθωνίας Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσαν ένα σακίδιο πλάτης που περιείχε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα, συνολικής αξίας 7.100 ευρώ.
Από την συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από τον Αύγουστο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2022 διέπραξαν ακόμα 4 διαρρήξεις οχημάτων σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής και μία διάρρηξη οχήματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.020 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 7.500 ευρώ.

paliouras2

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2