xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Έντονη βροχή και χαλαζόπτωση στη Συκιά Χαλκιδικής - Πλημμύρισε κάμπινγκ (φωτο και βίντεο)

sukia xalkam

Προς ύφεση τα καιρικά φαινόμενα

Αναστάτωση σε κατοίκους και επισκέπτες προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακή στη Συκιά Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, από την έντονη βροχόπτωση, αλλά και το χαλάζι που έπεσε, το οποίο έφτανε σε μέγεθος καρυδιού.

sukia xal

Μάλιστα από τη βροχόπτωση πλημμύρισε ιδιωτικό κάμπινγκ στην παραλία της Συκιάς, προκαλώντας πανικό στους πελάτες, που ήταν αρκετοί, καθώς διανύουμε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Από τη βροχόπτωση πλημμύρισαν σκηνές παραθεριστών, ενώ προκλήθηκαν προβλήματα στην υποδομή του κάμπινγκ.

298726333 574170664416521 6054053290097948686 n

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το μεσημέρι η έντονη βροχόπτωση μετέτρεψε σε "ποτάμια" τους δρόμους στα Ν. Φλογητά, ενώ στο Στρατώνι στο δρόμο προς Ιερισσό έπεσε ένα δένδρο από τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή (δείτε εδώ). Παράλληλα στο Παλιούρι δημιουργήθηκε υδροστρόβιλος, εντυπωσιάζοντας όσους το είδαν (δείτε εδώ).

Πάντως, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπη Στεργιάδη, τα έντονα καιρικά φαινόμενα βαίνουν προς ύφεση, ενώ σημειώνονται κατά τόπους μικρής έντασης βροχοπτώσεις.

paliouras1

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2