ΡΟΗ 24/7:

Στην Κωνσταντινούπολη τo 47ο Συνέδριο της Apimondia

Logo Date 2

Πάνω από 2.000 συμμετέχοντες από 98 διαφορετικές χώρες

Εφέτος οι μελισσοκόμοι ανά τον κόσμο γιορτάζουν την 125η επέτειο των Συνεδρίων της Apimondia! Η ΑΠΙΜΟΝΤΙΑ είναι η Παγκόσμια Συνομοσπονδία των μελισσοκόμων!

Και το 47ο Συνέδριο, θα γίνει μεταξύ 24-28 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη. Η Δρ. Φανή Χατζήνα, Ερευνήτρια στο Τμήμα Μελισσοκομίας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στον Αγ, Μάμα Χαλκιδικής και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιστημονικής Επιτροπής της ΑΠΙΜΟΝΤΙΑ για την Υγεία των Μελισσών μας ενημερώνει:

Πάνω από 2.000 συμμετέχοντες από 98 διαφορετικές χώρες εγγράφηκαν μέχρι σήμερα για να παρακολουθήσουν από κοντά το Συνέδριο! Γι' αυτό και το Συνέδριο της Apimondia είναι «ο μεγαλύτερος χώρος συγκέντρωσης στον κόσμο για τη Μελισσοκομία». Φέτος και για πρώτη φορά στην ιστορία της Apimondia, θα διοργανωθεί συνέδριο σε υβριδική μορφή, για άτομα που δεν μπορούν να συμμετάσχουν με φυσικη΄παρουσία. Όλες οι επιστημονικές συνεδρίες θα μεταδίδονται ζωντανά στην εικονική πλατφόρμα. Η ταυτόχρονη μετάφραση θα είναι διαθέσιμη στα ισπανικά, γαλλικά και τουρκικά μόνο στην κύρια αίθουσα συνεδριάσεων. Οι συνεδρίες θα είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση διαδικτυακά και στη συνέχεια για να αποφευχθεί η διαφορά ώρας μεταξύ της Κωνσταντινούπολης και άλλων χωρών.

Η τιμή εγγραφής για την διαδικτυακή συμμετοχή είναι 40 ευρώ ανά άτομο και οι εικονικές εγγραφές στο συνέδριο πρέπει να γίνονται μέσω του συστήματος εγγραφής στο συνέδριο. Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθούν τις Παναρτημένες παρουσιάσεις από την περιοχή E-Poster στην πλατφόρμα, θα μπορούν να λάβουν τα Πιστοποιητικά Συμμετοχής τους καθώς και το ψηφιακό βιβλίο περίληψης.

Εκτός από τη ζωντανή ροή των επιστημονικών συνεδριών, για να γίνει το εικονικό συνέδριο πιο ζωντανό και να δώσει στους συμμετέχοντες την αίσθηση της συνάντησης, θα υπάρχει μια τηλεόραση του Συνεδρίου που θα μεταδίδει ζωντανές εικόνες από το Συνεδριακό Κέντρο, συνεντεύξεις με ομιλητές, επιστημονικούς και περιφερειακούς προέδρους και με αντιπροσώπους από χώρες που διεκδικούν να φιλοξενήσουν το συνέδριο του 2025.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν εδώ https://apimondia2021.com/?p=virtual_congress

To τελικο πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://apimondia2021.com/docs/Full_Program.pdf?a=242342342145

επιστροφή στην κορυφή