xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: Με τη βολή της η Ελίνα Τζένγκο σήκωσε την Ελλάδα ψηλά

Tzengo shm

"Χρυσή" στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου η αθλήτρια από τη Ν. Καλλικράτεια

Τα συγχαρητήρια της στην Ελίνα Τζένγκο έδωσε η Βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο στον ακοντισμό. Να υπενθυμίσουμε ότι η αθλήτρια από τη Ν. Καλλικράτεια, πριν καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια της, αγωνίστηκε το βράδυ του Σαββάτου με τα μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ακοντισμού και τις νίκησε, βάζοντας το όνομά της στην ελίτ του αγωνίσματος (δείτε εδώ).
Παράλληλα η κ. Μάλαμα θέτει το θέμα που καίει τους αθλητές ρίψεων της Χαλκιδικής, που περιμένουν την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου.

Αναλυτικά το μήνυμα της κ. Μάλαμα:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Ελίνα Τζένγκο για την μεγάλη πανευρωπαϊκή πρωτιά της στον ακοντισμό γυναικών. Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή της Γιώργο Μποσκαρίωφ για την μεθοδική και ακούραστη δουλειά του με τα νέα παιδιά της Χαλκιδικής στις ρίψεις. Ακόμα μεγαλύτερες νίκες και διακρίσεις τους περιμένουν!
Σε αυτή την στιγμή χαράς, όμως, καλό είναι να υπογραμμίσουμε ότι ακόμα αναμένεται ένα γήπεδο ρίψεων άξιο των επιτυχιών των αθλητών της Νέας Καλλικράτειας. Η Πολιτεία να σταθεί αρωγός σε αυτή την ανάγκη και να προχωρήσει στην κατασκευή του».

paliouras1

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2