xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μια λαμπερή βραδιά για τα 11 χρόνια του halkidikifocus! (φωτο)

DSC 4417a

Το halkidikifocus τίμησε πολιτιστικούς, εικαστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Χαλκιδικής

Με επίκεντρο τους ανθρώπους που αναπτύσσουν δράση στον πολιτισμό, τα εικαστικά και τον αθλητισμό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου, στο beach bar "Sahara Resort", στη Ν. Ηράκλεια, το 11ο Gala του halkidikifocus, σε μια βραδιά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

DSC 4339

Αναλυτικότερα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, οι Βουλευτές Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πολυγύρου, Μαρία Αβέρη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ Σταύρος Σαριγιαννίδης.

302084270 1892693507606696 335559542747686171 n

Ακόμη παραβρέθηκαν η ΓΓ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Πόλυ Αλεξιάδου, η ΓΓ ΕΒΕ Λάρισας και Α' Αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, Καλλιόπη Τζήκα, ο ΓΓ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Κλεόβουλος Θεοτόκης και η Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Φανή Μπλιούμη.

DSC 4347

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η Δημοσιογράφος Βάσω Αννουλίδου, ενώ μελωδικές στιγμές χάρισαν η Αγγελική Σβίτη και ο Ραφαήλ Λυριτζής.

DSC 4069

Οι βραβεύσεις του halkidikifocus

Φέτος το halkidikifocus, στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης αφιέρωσε τη βραδιά σε πολιτιστικούς, εικαστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Χαλκιδικής, οι οποίοι με τη δράση τους έχουν συμβάλλει στον τόπο.

DSC 4163

Έτσι τιμήθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών "Ο Φάρος" και το βραβείο παρέδωσε στην Πρόεδρό του, Βούλα Παπαδοπούλου, η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μ. Αντωνίου.

DSC 4185

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μ. Καρράς, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Εικαστικών Δημιουργών Ν. Προποντίδας, Γεώργιο Σβίτη.

DSC 4224

Ακόμη, για τους Εθελοντές Αφύτου, τιμητική πλακέτα για τη συνδρομή τους στον εξωραϊσμό της περιοχής παρέλαβε ο επικεφαλής Βασίλης Παυλής, από τη Βουλευτή Χαλκιδικής Κ. Μάλαμα.

DSC 4233

Επίσης τιμήθηκε από το halkidikifocus η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία "Η Βιθυνία" και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον Βουλευτή Χαλκιδικής Απόστολο Πάνα, η Πρόεδρος, Ελένη Καρατζά.

DSC 4252

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αν. Χαλκιά, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Χανιώτης, Δημήτρη Παγίδα.

DSC 4264

Για την Πολιτιστική Εταιρεία Αρναίας τιμητική πλακέτα για τη δράση της παρέλαβε ο Πρόεδρός της Χρήστος Ζυγούρης, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γ. Κουφίδη.

DSC 4280

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, Ρούλα Αμανατίδου παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της ΠΟΞ, Γρ. Τάσιο.

DSC 4306

Ακόμη, τιμήθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Καράτε Λακκώματος και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΧ, Σταύρο Σαρηγιαννίδη, ο Αντιδήμαρχος Καλλικράτειας Δημήτρης Χατζηαλέξης, εκπροσωπώντας το Σύλλογο.

DSC 4307

Επίσης το halkidikifocus τίμησε το Σύλλογο Τεχνών Γαλάτσιτας "Οι Ανθεμούσες" και την πλακέτα παρέδωσε στην Πρόεδρο Σόνια Καζλάρη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολυγύρου, Μ. Αβέρη.

Τέλος επιβραυβεύτηκε ο Σύλλογος Γυναικών Συκιάς "Η Τορώνη".

DSC 4350

Η βραδιά έκλεισε με ιδιαίτερη συγκίνηση όταν ο εγγονός της δημιουργού του halkidikifocus, Κορίνας Ζολλά, ο 17χρονος Γιώργος Γκουντενούδης μίλησε για την εμπειρία που απέκτησε ζώντας με τη γιαγιά του τα καλοκαίρια.

DSC 4078

DSC 4071

DSC 4156

DSC 4382

DSC 4422

DSC 4590

paliouras1

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 28 Αυγούστου 2022 15:32
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2