ΡΟΗ 24/7:

Η κάλυψη των κενών σε γιατρούς και νοσηλευτές στο επίκεντρο της επίσκεψης Πλεύρη στο "Παπαγεωργίου"

pleurispapag

Σύσκεψη με τη διοίκηση

Θέματα των αρμοδιοτήτων του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη βρέθηκαν στην ατζέντα της σύσκεψης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου" στην οποία συμμετείχε. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης, η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργίου, ο γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης και ο πρόεδρος των Εργαζομένων Αλέξανδρος Μανωλίτσας.

Ο Υπουργός μετά την επίσκεψη υπογράμμισε: "Στο πλαίσιο της ΔΕΘ και με την κομματική μου ιδιότητα και ως Υπουργός Υγείας επισκέπτομαι σήμερα τη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η επίσκεψη σηματοδοτεί ένα μοντέλο που θέλουμε να έχουμε στα νοσοκομεία μας από εδώ και πέρα, το μοντέλο των ΝΠΙΔ που θεωρούμε ότι θα εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα τους πολίτες.
Μιλήσαμε για θέματα που υπάρχουν και κυρίως για την κάλυψη θέσεων συνολικά με την προκήρυξη που βγήκε τώρα για τους νοσηλευτές και γιατρούς αλλά και για το λοιπό προσωπικό που θα βγει τον άλλο μήνα. Παράλληλα είδαμε τη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων που θέλουμε στο επόμενο στάδιο να αρχίσουν να λειτουργούν και το Παπαγεωργίου είναι ένα νοσοκομείο που μπορεί να υποστηρίξει τα απογευματινά χειρουργεία. Αναφερθήκαμε στα έργα που θα γίνουν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης για τα ΤΕΠ και την Ογκολογική κλινική όπου σε βάθος χρόνου μέχρι το 2025 θα έχουν λειτουργήσει".

Ο Υπουργός Υγείας στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Διαβατών.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2