ΡΟΗ 24/7:

Εύκολο έργο η Ελλάδα κόντρα στη Μ. Βρετανία, πιο ποιοτική η Τορίνο

prognostika stoiximatos txt

Για το απόλυτο η Εθνική

Η Εθνική, στον τρίτο της αγώνα για  το Ευρωμπάσκετ 2022, τίθεται αντιμέτωπη με τη Μ. Βρετανία. Για τη Serie A, η Τορίνο υποδέχεται τη Λέτσε.

Οι κριτικές των bookmakers για το online betting cyprus

5031. Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα (18:30)

Η Εθνική Ελλάδας ξεπέρασε με επιτυχία τον σκόπελο των δύο πρώτων δύσκολων αγώνων (με ισάριθμες νίκες κόντρα σε Κροατία και Ιταλία) και τώρα ο 3ος όμιλος του Eurobasket 2022 έχει πιο βατούς αντιπάλους για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η Μεγάλη Βρετανία δεν είναι ανταγωνιστική μέχρι στιγμής και έχει υποστεί δύο ήττες από Ουκρανία και Κροατία, αντίστοιχα. Πλέον, ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να κάνει ειδική διαχείριση στον σούπερ σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δύσκολα θα πάρει τα πολλά αγωνιστικά λεπτά που συνηθίζει.

➥ Έτσι, οδηγούμαστε στην πρόταση να μην κάνει double double o φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς. Ποντάρισμα σε απόδοση 1.88.

1216. Τορίνο - Λέτσε (21:45)

Η Τορίνο εντυπωσιάζει και έχει συγκεντρώσει, ήδη, 7 βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στη Serie A (2-1-1). Η Λέτσε είναι αξιόμαχη και δυσκολοκατάβλητη, μετρώντας δύο ισοπαλίες (0-2-2). Οι «νεοφώτιστοι», βέβαια, ψάχνουν την πρώτη νίκη για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους.

➥ Η Τορίνο έχει την έδρα και τη μεγαλύτερη ποιότητα στο ζευγάρι. Ο άσος έχει προβάδισμα και αν συνδυαστεί με γκολ, τότε η τιμή αυξάνεται. Ποντάρισμα στο combo 1 & Over 1,5 σε απόδοση 2.07.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

επιστροφή στην κορυφή