ΡΟΗ 24/7:

Γρ. Τάσιος: «Ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ, έδωσε τον Οδικό Χάρτη για την πορεία της κοινωνίας και της οικονομίας»

tasiosdeth

Συμμετοχές σε συζητήσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, έδωσε τον Οδικό Χάρτη για την πορεία της κοινωνίας και της οικονομίας μέσα στην καταιγίδα των μεγάλων παγκόσμιων προκλήσεων. Μήνυμα εμπιστοσύνης στις δυνάμεις της χώρας, μήνυμα αυτοπεποίθησης πως θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε στο ξέφωτο της επόμενης μέρας, χωρίς να μείνει κανένας πίσω. Με στοχευμένα μέτρα και δράσεις, πάντα δίπλα στον πολίτη. Με συνέχεια και συνέπεια. Με σταθερό τιμόνι στη διακυβέρνηση της πατρίδας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων και α' αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Γρηγόρης Τάσιος, στον απόηχο της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου 2ημέρου, ο κ. Τάσιος συμμετείχε στην εκδήλωση του Υπουργείου Οικονομικών με θέμα την Αναγέννηση των ελληνικών εξαγωγών (δείτε αναλυτικά εδώ), συμμετείχε στην εκδήλωση του Ελληνό-Γερμανικού Επιμελητηρίου όπου συνομίλησε με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό, Νίκο Παπαθανάση και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Δημόσιες Επενδύσεις και ΕΣΠΑ, Γιάννη Τσακίρη, ενώ παράλληλα, επισκέφτηκε το περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και το stand του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.
Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκειας της ΔΕΘ θα συμμετέχει σε διάφορα forum ως καλεσμένος ομιλητής δίνοντας τη δυνατότητα στη Χαλκιδική να είναι παρών στην καρδιά των γεγονότων.

επιστροφή στην κορυφή