ΡΟΗ 24/7:

Ο Σαμαράς πετάει το γάντι: Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, να το κάνει εδώ...

sam ko

- Κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

 

Σε δραματικούς τόνους εξελίσσεται η συνεδρίαση της Kοινοβουλευτικής Oμάδας της ΝΔ. Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς πέταξε το γάντι σε όσους τον επικρίνουν.

«Οποιος θέλει να με αμφισβητήσει, να το κάνει εδώ, βάσει του καταστατικού», είπε ο κ. Σαμαράς και ανακοίνωσε Εθνική Συνδιάσκεψη στην οποία θα συζητηθεί η ιδεολογία της ΝΔ και η στρατηγική της κατεύθυνση.

«Δεν είμαι παντρεμένος με την καρέκλα, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα ο κ. Σαμαράς αν και είπε ότι σκέφτηκε την διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου ανέφερε ότι θα ανακοινώσει εθνική συνδιάσκεψη προκειμένου να υπάρξει ένας ευρύτατος διάλογος στη βάση για την επικαιροποίηση της ιδεολογικής ταυτότητας του κόμματος.

Προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές σχεδόν σε όλα τα επίπεδα του κομματικού μηχανισμού, ανάθεση περισσότερων αρμοδιοτήτων σε πρόσωπα αλλά και τη δημιουργία νέων οργάνων.

Επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για τις τελευταίες κινήσεις της και στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές και ανέφερε ότι η ΝΔ θα αποτελέσει το χώρο προστασίας των διωκόμενων από την κυβέρνηση.

Η συνεδρίαση εξελίσσεται κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί Βουλευτές και κορυφαία στελέχη θα ζητήσουν τον λόγο, ενώ αναμένεται η Ντόρα Μπακογιάννη να θέσει θέμα ιδεολογικής ταυτότητας της ΝΔ.

Μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά τον λόγο πήρε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ αμέσως μετά αναμένεται να μιλήσουν η κ. Μπακογιάννη και ο Μάκης Βορίδης.

 

iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή