Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστρέφει "Η Γη της Ελιάς"

GH THS ELIAS B KYKLOS 2022 2023

Αύριο (19/9) η πρεμιέρα του Β' κύκλου της επιτυχημένης σειράς του MEGA

Η επιτυχημένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου συνεχίζει και για το 2022-2023 στο MEGA. Οι ήρωες μας μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, καινούργια πρόσωπα υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και μια αλληλουχία καταιγιστικών εξελίξεων θα καθηλώσει το κοινό που έχει αγαπήσει την σειρά.

Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στη Μάνη. Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς αναστατώνει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα δημιουργήσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης όμως δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίση, αλλά και έρωτα. Ο Στάθης ζει την απόλυτη ευτυχία με την Εύα δίχως άγχη και περιορισμούς, νιώθοντας για πρώτη φορά ελεύθερος. Νέοι έρωτες θα ανθίσουν και κάποιοι άλλοι λήγουν. Το άλλο πρόσωπο της αγάπης αντικρίζει η Μυρτάλη, που ξαφνικά μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί και σιγά σιγά την οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Βασίλης Μίχας, Κούλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Αστέριος Πελτέκης

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Εκτέλεση Παραγωγής: G & N Make It Productions

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Δευτέρα 19/9 21:00

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020