ΡΟΗ 24/7:

Νέος προπονητής του Π.Ο. Μουδανιών ο Θαλής Θεοδωρίδης

POM THEOD222

Με βοηθό - γυμναστή τον Λεωνίδα Ζωτάκη

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη. Άμεσος συνεργάτης του και γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Λεωνίδας Ζωτάκης, νυν προπονητής τμημάτων υποδομής του Π.Ο. Μουδανιών.

Ποιος είναι ο Θαλής Θεοδωρίδης

Ο προπονητής Θαλής Θεοδωρίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 4 Νοεμβρίου του 1967 και κατάγεται από τη Δράμα. Είναι αδελφός της δημοφιλούς τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (1992). Είναι κάτοχος UEFA PRO ενώ τον Σεπτέμβριο του 2012 παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA στη Φλωρεντία της Ιταλίας και το Μάιο του 2013 παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Κ20 της Δόξας Δράμας με επόμενους σταθμούς του την βουλγαρική ΒΗΦ ( Γ΄ & Δ΄ Εθνική), τον Παύλο Μελά (Δ΄ Εθνική Κατηγορία), τον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ΄ Εθνική Κατηγορία) και τον ΑΠΣ Ζακύνθου (Δ΄ Εθνική Κατηγορία).

Η προπονητική του καριέρα ξεκινά την περίοδο 1997-1998 από τον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ' εθνική κατηγορία), ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν διετέλεσε βοηθός και πρώτος προπονητής της Ζακύνθου (Δ' εθνική κατηγορία). Από την περίοδο 2000 έως το 2010 διετέλεσε προπονητής τμημάτων υποδομής U11, U13, U15, U17, U20 σε διάφορες ομάδες μεταξύ αυτών του Άρη Θεσσαλονίκης (2004-2007) και του ΠΑΟΚ (2007-2010). Τη χρονιά 2010-11 διετέλεσε προπονητής στην ανδρική ομάδα του Π. Ο. Μουδανιών Χαλκιδικής (Δ΄ Εθνική) με πρόεδρο και τότε τον Νίκο Αθανασιάδη, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης ποδοσφαίρου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης στα οποία ήταν τεχνικός υπεύθυνος, πριν αναλάβει την ΑΕΛ Καλλονής στην Super liga, όπου παραιτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015. Το 2016 βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού. Το 2018 ήταν τεχνικός στον Απόλλων Σμύρνης και το 2020 στον Ηρακλή.

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Ζωτάκης

Ο Λεωνίδας Ζωτάκης είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και κάτοχος διπλώματος UEFA A.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Π.Ο.Μ.

Υπήρξε προπονητής της Μικτής Χαλκιδικής και έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε πολλές ανδρικές ομάδες της Χαλκιδικής.

Από το 2008 έως σήμερα είναι προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών.

επιστροφή στην κορυφή