ΡΟΗ 24/7:

Την ένταξη του τομέα των βενζινάδικων στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα ζητά ο Απ. Πάνας

panas voulh om

Κοινοβουλευτική Αναφορά στα αρμόδια Υπουργεία

Την ένταξη του τομέα των πρατηρίων καυσίμων και ενέργειας στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα ζητά ο Βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας σε Κοινοβουλευτική Αναφορά που κατέθεσε μαζί με συνάδελφους της Κοινοβουλευτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομικών καθώς και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στην παρέμβασή του ο κ. Πάνας προωθώντας το αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ),ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου καυσίμων και ενέργειας, έχουν αποκλειστεί από τα από τα επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα και σύμφωνα με την Ομοσπονδία αδικαιολόγητα, παρόλο που ο κλάδος τους συνεισφέρει τα μέγιστα στην οικονομία της χώρας.

Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά: «Η ένταξη του κλάδου των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων στα τρέχοντα αναπτυξιακά προγράμματα, αλλά και στα μελλοντικά, είναι απαραίτητη για το λόγο αυτό προχωρήσαμε με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην συγκεκριμένη κοινοβουλευτική παρέμβαση, ώστε και αυτές οι επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να εξελιχθούν προσφέροντας στους πολίτες αναβαθμισμένες υπηρεσίες με τη λειτουργία τους».

επιστροφή στην κορυφή