ΡΟΗ 24/7:

Την Κυριακή στη Μ. Παναγία ο 9ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «ΞεΣκουριάΖω»

XESKOYRIAZW

Αγώνας 24 χλμ., 12,5 χλμ. και 5 χλμ.

Ο 9ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «ΞεΣκουριάΖω» 24 χλμ. στο όρος Κάκαβος, με παράλληλο αγώνα 12,5 χλμ. και Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5 χλμ., διοργανώνεται από το Σύλλογο Γυναικών Μ. Παναγίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Σκοπός του αγώνα είναι η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η σωτηρία του περιβάλλοντος, ως πηγή ζωής και χαράς για όλους και για πάντα.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει την πλατεία Χοροστάσι του χωριού Μεγάλη Παναγία του νομού Χαλκιδικής.

Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος 24 χλμ.: Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.00 π.μ.
Το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στα 15 ευρώ και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την κάλυψη των εξόδων του αγώνα. Η πληρωμή θα γίνεται με τραπεζικό έμβασμα.

Aγώνας Oρεινού Tρεξίματος 12,5 χλμ.: Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 π.μ.
Το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στα 12 ευρώ και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την κάλυψη των εξόδων του αγώνα. Η πληρωμή θα γίνεται με τραπεζικό έμβασμα.

Λαϊκός Αγώνας δρόμου 5 χλμ.: Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 π.μ.
Δεν υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής στο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/ες οι ελεύθερα αθλούμενοι/ες και οι αθλητές/τριες συλλόγων ηλικίας 18 ετών και άνω. Κάτω από 18 ετών πρέπει να υπάρχει έγκριση γονέα και υπεύθυνη δήλωση αυτού. Κάθε συμμετέχων τρέχει με δική του/της ευθύνη, θα πρέπει να έχει εξετασθεί πρόσφατα από γιατρούς, να χαίρει άκρας υγείας και να είναι σε κατάσταση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής και τεχνικό μπλουζάκι.

Επικοινωνία/Πληροφορίες
Τηλέφωνα: 6974489919 / 6945203239 / 6947000652
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

επιστροφή στην κορυφή