ΡΟΗ 24/7:

"Μαύρο Ρόδο": Η νέα δραματική σειρά του MEGA

MAYRO RODO MEGA1022 2 1

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22.30

Δύο νέοι από αντίθετους κόσμους. Ένας παθιασμένος έρωτας. Μία σύγκρουση με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Εκεί που η πίστη νικάει τις δοκιμασίες, εκεί ανθίζει το «Μαύρο Ρόδο».

Το «Μαύρο Ρόδο», η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30 και ζωντανεύει στις οθόνες μας ήρωες που παρασύρονται στη δίνη των παθών, των διλημμάτων και των μυστικών τους.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός. Το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. 

επιστροφή στην κορυφή