ΡΟΗ 24/7:

Με πολύτιμες εμπειρίες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επέστρεψαν οι αθλητές του Σότοκαν Καράτε Λακκώματος

312565938 431531375831347 5234799667941385090 n

Στη 15η θέση η Εθνική

Επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων - Νέων U21, που διεξήχθη 26-30 Οκτωβρίου στο Ικόνιο της Τουρκίας με συμμετοχή αθλητών από 105 χώρες.
Η Εθνική ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην 15η θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων, με το Χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής Συλλόγου Αθηνών Ηλίας Ψωμάς.
Από τον Αθλητικό Σύλλογο Σότοκαν Καράτε Λακκώματος την Εθνική Ομάδα στελέχωσαν οι: Χρήστος Τζίλιας, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στελίνα Τζίλια και ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τεχνικός Διευθυντής του Συλλόγου και Διευθυντής αγωνίσματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ως αρχηγός αποστολής.
Ο Χρήστος Τζίλιας έφτασε μια ανάσα πριν την διεκδίκηση μεταλλίου στην κατηγορία Νέων Ανδρών - 55kg, αλλά τελικά έμεινε στην 7η θέση, που είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας την εισαγωγή του στα Α.Ε.Ι. της χώρας μας.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Στελίνα Τζίλια αποκλείστηκαν στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και έτσι δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση.
Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: "Με μετάλλιο ή χωρίς, τα παιδιά επιστρέφουν με αμέτρητες εμπειρίες , αναμνήσεις και συναισθήματα που ξεχειλίζουν. Όπλα τα οποία θα τους βοηθήσουν στην εξελικτική πορεία τους στην ζωή. Επιστρέφουν όμως και στην σκληρή πραγματικότητα της προπόνησης, στην ατέρμονη πορεία της καθημερινής αυτοβελτίωσης".

επιστροφή στην κορυφή