xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 51χρονος που είχε εξαφανιστεί ενώ είχε πάει να κόψει ξύλα

astunomia anazhthsh tzip

Δικογραφία σε βάρος 59χρονου

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής σε ορεινή περιοχή του Δήμου Βόλβης, ο 51χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε εξαφανιστεί ενώ είχε πάει να κόψει ξύλα. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλβης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 1η Νοεμβρίου, ο 51χρονος είχε μεταβεί σε βόρειο ορεινό όγκο στα Κερδύλια όρη, προκειμένου να απασχοληθεί προσωρινά σε εργασίες παράνομης υλοτόμησης μαζί με 59χρονο Έλληνα για λογαριασμό του δεύτερου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτοτραυματίστηκε ο 59χρονος με αλυσοπρίονο, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες θανάσιμου τραυματισμού, του 51χρονου, στο μηρό. Ακολούθως, ο 59χρονος επικοινώνησε με το γιο του, ο οποίος τον μετέφερε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής, πετώντας στη διαδρομή το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έρευνες από την Αστυνομία στην κατοικία του 59χρονου και σε όχημα του 28χρονου γιου του, όπου βρέθηκαν συνολικά 5 μαχαίρια, οπότε και οι δύο άντρες συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε εκτός ορίων αυτοφώρου σε βάρος του 59χρονου και αφορά στο θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου, υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

επιστροφή στην κορυφή