xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Σεμινάριο για τον Ψηφιακό Γραμματισμό στην Τρίτη Ηλικία στο ΕΠΑΛ Μουδανιών

GRAMMATISMOS NET

Στις 22 Νοεμβρίου

Σεμινάριο με τίτλο "Ψηφιακός Γραμματισμός στην Τρίτη Ηλικία" διοργανώνει το ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 18.00..
Το πρόγραμμα Ψηφιακός Γραμματισμός στην Τρίτη Ηλικία είναι μια συνεργασία του ΝΟΗΣΙΣ με την Αυτοτελή Διεύθυνση Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο με εύκολο, κατανοητό και ψυχαγωγικό τρόπο εξοικειώνει τους εκπαιδευόμενους σε βασικές διεργασίες της ψηφιακής πύλης gov.gr αλλά και άλλες ψηφιακές εφαρμογές.
Στη διάρκεια του σεμιναρίου, αναλύονται βασικές εργασίες που επιτελούνται ηλεκτρονικά με τη χρήση Η/Υ ή άλλης συμβατής φορητής συσκευής (πχ. κινητό, tablet). ΟΙ συμμετέχοντες μαθαίνουν μεταξύ άλλων να εκδίδουν υπεύθυνες δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις, να ενεργοποιούν τη δυνατότητα άυλης συνταγογράφησης, ή να εκδίδουν πιστοποιητικά δημοτολογίου ή ληξιαρχικές πράξεις.
Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι εξοικείωση με τα ηλεκτρονικά μέσα και να μπορούν να τα χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν μέσω διαδικτύου τόσο με τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς, όσο και με τα οικεία τους πρόσωπα, ή τον γιατρό τους.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν 15 άτομα ηλικίας από 55 έως 70 ετών (χωρίς αυτά τα όρια να είναι απολύτως δεσμευτικά). Η διάρκειά του θα είναι δύο ώρες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6974986391.

paliouras1

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2