Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με νέα εικόνα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες συμμετέχουν οι "Αγιορείτικες Γραμμές" στην 37η Philoxenia

LOGO AGIOREITIKES GRAMMES image001

Ρηγίνος Τσάνος: «Η περίοδος της πανδημίας αποτέλεσε μια περίοδο ανασύνταξης και αναβάθμισης στόλου, υποδομών και υπηρεσιών»

Στον απόηχο της πανδημίας και μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, η ναυτική εταιρεία "Αγιορείτικες Γραμμές", μέλος του RPT Tsanos Group of Companies, συμμετέχει και στη φετινή 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που διεξάγεται από σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Ρηγίνο Τσάνο, «μέσα στο αρνητικό οικονομικό κλίμα των τελευταίων ετών, οι Αγιορείτικες Γραμμές κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτή τη θαλάσσια πύλη του συνδέει το Άγιο Όρος με την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο». Ο κ. Τσάνος πρόσθεσε πως «η περίοδος της πανδημίας αποτέλεσε μια περίοδο ανασύνταξης και αναβάθμισης στόλου, υποδομών και υπηρεσιών. Καθημερινά, ακόμα και την περίοδο της πανδημίας, οι Αγιορείτικες Γραμμές διακινούν με ασφάλεια χιλιάδες προσκυνητές από και προς το Περιβόλι της Παναγίας, όπως επίσης οχήματα και εμπορεύματα».

Παράλληλα, λειτούργησαν τα νέα σύγχρονα γραφεία της εταιρείας στην Ουρανούπολη ενώ μόλις πρόσφατα ενισχύθηκε και ο στόλος της εταιρείας. Πρόκειται για το σκάφος «Καλυψώ», το οποίο πραγματοποιεί, για άντρες και γυναίκες, προσκυνήματα, περιηγήσεις και κρουαζιέρες στη θάλασσα του Αγίου Όρους.

Επιπλέον, ο Όμιλος διαθέτει στην Ουρανούπολη το ξενοδοχείο Ayia Marina Suites, το οποίο προσφέρεται για προσκυνηματικό τουρισμό αλλά και για διακοπές.

Στην Έκθεση οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να ενημερωθούν για όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης του RPT Tsanos Group of Companies. Πρόκειται για τους τομείς της Ναυτιλίας, της Ενέργειας, της Ακτοπλοΐας, των Ακινήτων, του Τουρισμού και του Περιβάλλοντος.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020