ΡΟΗ 24/7:

"Ένας φίλος από τα παλιά": Το βιβλίο της Κατερίνας Kοσμά παρουσιάζεται στον Πολύγυρο

filos palia cover 510x751

Στις 27 Νοεμβρίου

Το βιβλίο της Κατερίνας Κοσμά με τίτλο "Ένας φίλος από τα παλιά" παρουσιάζεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί.
Στην εκδήλωση που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου και οι Εκδόσεις Πηγή, θα μιλήσουν η φιλόλογος εκπαιδευτικός, Msc Δ/νδης Εκπαιδευτικών Μονάδων, Εύα Μακρή και η συγγρεφέας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτστικού Συλλόγου.

Περιγραφή

Ο Γιάννης και ο Χρήστος, δύο νεαρά αγόρια, ζουν την καθηµερινότητά τους σε δύο χωριά της Χαλκιδικής. Οι ζωές τους διασταυρώνονται αναπάντεχα και µια δυνατή φιλική σχέση αναπτύσσεται µεταξύ τους. Οι δυο φίλοι βιώνουν άλλοτε χαρούµενες κι άλλοτε θλιβερές εµπειρίες, που τους δένουν σαν µια γροθιά. Παράλληλα, σε κάθε τους κίνηση τους παρακολουθεί ένας κοινός τους φίλος. Ένας φίλος, που φέρνει στις ζωές τους τα πάνω-κάτω…

Βασισµένο σε αληθινά γεγονότα, σε µαρτυρίες απλών ανθρώπων που βρέθηκαν αντιµέτωποι µε τον εµφύλιο πόλεµο στην Ελλάδα, το µυθιστόρηµα αυτό θα σας γυρίσει πίσω στον χρόνο σε µια άλλη, ζοφερή εποχή και θα σας γεµίσει µε σκέψεις για το τι τελικά έχει πραγµατική αξία στη ζωή µας.

επιστροφή στην κορυφή