Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημέρωση για το Πρόγραμμα «Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες» από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

EPIMELHTHRIO XALKIDIKHS lg20a

Στις 7 Δεκεμβρίου

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες» διοργανώνεται την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στις 18.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.

Το πρόγραμμα «Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες», βοηθά φιλόδοξους Ευρωπαίους επιχειρηματίες να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να ξεκινήσουν και/ή να διευθύνουν με επιτυχία μία μικρή επιχείρηση στην Ευρώπη. Νέοι επιχειρηματίες συναντώνται και ανταλλάσσουν γνώσεις και επιχειρηματικές ιδέες με έναν έμπειρο επιχειρηματία, κοντά στον οποίο μένουν και συνεργάζονται για μία περίοδο 1-6 μηνών.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και δεν φέρει υποχρέωση από την επιχείρηση φιλοξενίας για αποζημίωση του φιλοξενούμενου επιχειρηματία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί τη διαμονή νέων επιχειρηματιών.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν:

α) εν δυνάμει επιχειρηματίες ή νέοι επιχειρηματίες, ανεξαρτήτου οικονομικής δραστηριότητας, με εμπειρία έως τρία χρόνια.

β) επιχειρήσεις (ιδιοκτήτες – διευθυντές μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης), ως επιχειρηματίες υποδοχής, ανεξαρτήτου οικονομικής δραστηριότητας, με εμπειρία περισσότερη από τρία χρόνια.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από την Λίνα Τσαλταμπάση, Διευθύντρια της εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης OECON.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

paliouras1

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020