Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντυπωσίασε η Δημοτική χορωδία Ν. Τρίγλιας στο 3ο διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών

IMG 8e892fe0424148471bb34f548a93fc95 V

Αποτελούσε τη μοναδική δημοτική χορωδία

Τις καλύτερες εντυπώσεις απέσπασε η Δημοτική χορωδία Νέας Τρίγλιας του Δήμου Ν. Προποντίδας με τη συμμετοχή της στο 3ο Διεθνές φεστιβάλ χορωδιών στο Καραπάντσειο - Θέατρο Βέμπο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης. Το φεστιβάλ διοργάνωσε το Λυδικό ωδείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Ο.ΔΙ.ΑΣ και την INTERNATIONAL ACTION ART ομίλου UNESCO.
Συμμετείχαν χορωδίες από περιοχές της πόλης της Θεσσαλονίκης αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου. Μεγάλη ήταν η παρουσία επισήμων και των ΜΜΕ που τίμησαν την εκδήλωση. Σκοπός μέσα από αυτήν την μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιείται σε διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης είναι να αναδειχθεί το έργο των χορωδιών της Ελλάδας και του κόσμου.
Η συμμετοχή της Δημοτικής χορωδίας (ήταν η μοναδική δημοτική χορωδία) υπό την διεύθυνση του εξαίρετου μαέστρου Δημήτρη Θεοδωράκη, με την αμέριστη φροντίδα της υπεύθυνης Χρυσούλας Σαράφη, τόσο με την πολύ όμορφη παρουσία τους όσο και με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη "Μικρασία", απέσπασε θερμό χειροκρότημα από το πολυπληθές κοινό.
Συγχαίρουμε τα μέλη της χορωδίας μας και όλους τους συντελεστές του φεστιβάλ που συνεργάστηκαν γι' αυτόν τον υπέροχο σκοπό. Είναι αυτονόητη η στήριξη μας στις προσπάθειες τους” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020