Ο Νίκος Πορτοκάλογλου φόρεσε «Επίσημο ένδυμα» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
- Εκτύπωση
Ενθουσίασε και συγκίνησε η συναυλία
Κατάμεστο ήταν το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Sold Out» συναυλία «Με επίσημο ένδυμα», με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να συμπράττει, με την MOYSA Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης που οργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και o Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Κατά την διάρκεια της παράστασης ο κόσμος χειροκροτούσε με ενθουσιασμό, ενώ στο φινάλε οι περισσότεροι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι και αποθέωσαν τον αγαπημένο τραγουδοποιό, καθώς και όλους τους συντελεστές.
Ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου εξέφρασε στα social media την «τεράστια χαρά, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη του για το «Επίσημο Ένδυμα» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τα τραγούδια μου μεταμορφώθηκαν με τον ήχο της υπέροχης Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων ΜΟΥΣΑ και της ουράνιας Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Αισθάνθηκα σε πολλές περιπτώσεις πως βρήκαν το βαθύτερο νόημα τους όσο ποτέ άλλοτε» Στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές «Ευχαριστώ από καρδιάς τον εξαιρετικό μαέστρο Κωνσταντίνο Δημηνάκη, τους εμπνευσμένους ενορχηστρωτές Πάνο Κοσμίδη και Κωνσταντίνο Παγιάτη, τους ταλαντούχους νέους τραγουδιστές Ελένη Δημοπούλου και Νίκο Κύρτσο, όπως και το αστέρι του Μουσικού Σχολείου, Αγγελική Μισαηλίδου. Την Αγγελική Κρίσιλα για την απίστευτη δουλειά που κάνει στην διδασκαλία της Χορωδίας. Την πενταμελή μπάντα από μουσικούς της πόλης που συνόδευσαν την Ορχήστρα. Τον Θανάση Κολαλά για όλη την δημιουργική συνεργασία και την σκηνοθετική επιμέλεια. Και τέλος το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Πρόεδρο Άννα Μυκωνίου και τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα».
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- ΠΚΜ: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας και Συρίας
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ κοντά στην Ορμύλια Χαλκιδικής
- Υπ. Παιδείας σε Απ. Πάνα: Εξετάζεται θετικά η δημιουργία νέων θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ στην Εκπαίδευση
- Ξεκινά το Καρναβάλι Σημάντρων
- Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους στρατιωτικούς και εξαπατούσαν καταστήματα και φαρμακεία