xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Κλείνει την Κυριακή το κέντρο για επανατοποθέτησης αρχαίων στο Σταθμό Αγ. Σοφίας

kukloforiakes ruthmiseis geniko

Ποιους δρόμους να αποφεύγουν οι οδηγοί

Έκτακτες εργασίες μεταφοράς και επανατοποθέτησης αρχαιολογικού ευρήματος στην περιοχή της βόρειας πρόσβασης του Σταθμού Αγίας Σοφίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι εργασίες θα γίνου σε τμήμα της οδού Εγνατίας, από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. / Κοινοπραξία ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με αποτέλεσμα να κλείσει εκείνο το σημείο. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης οι εργασίες θα έχουν διάρκεια από τις 5:00 έως τις 18:00.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω έκτακτων εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Στεφ. Τάττη έως το ύψος της οδού Μενελάου Μπακατσέλου.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους έως το ύψος της οδού Μητρ. Γενναδίου.
• Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά.
• Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

επιστροφή στην κορυφή