ΡΟΗ 24/7:

Πάφος από ημίχρονο και δύο «συντηρητικές» Τουρκάλες

prognostika stoiximatos 2

Ευκαιρίες που πληρώνουν

Επανέναρξη σε κάποια πρωταθλήματα (Βέλγιο, Τουρκία, Πορτογαλία), ενώ συνεχίζει η κυπριακή λίγκα. Η Πάφος είναι δύο σκάλες ανώτερη από τον Ακρίτα Χλώρακα, έτσι μπορεί να φτάσει σε άνετη νίκη, και μάλιστα από το 1ο ημίχρονο. Η Μπασακσεχίρ ψάχνει απάντηση στην έδρα της συμπολίτισσας Ουμρανίγιεσπορ, ενώ για την Ευρωλίγκα η Εφές έχει τον πρώτο λόγο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν βλέπουμε όμως να κερδίζει με μεγάλη διαφορά.

Διαβάστε τις σημερινές προτάσεις για χιναρια από το Foxbet.gr.

Πάφος – Ακρίτας Χλώρακα (16:30)

Ξεκίνημα με Κύπρο, με την Πάφο να υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακα και να επιθυμεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Προέρχεται από νίκη 1-0 εκτός με την Καρμιώτισσα, ωστόσο βαθμολογικά βρίσκεται στην 3η θέση. Το σημαντικό είναι πως με νίκη πιάνει ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η φιλοξενούμενη ομάδα παραμένει ουραγός, έχοντας επτά βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές. Υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες (Δόξα Κατωκοπιάς, Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα), φανερώνοντας για ακόμη μία φορά πως δεν… μπορεί. Όλα είναι υπέρ της γηπεδούχου στο να φτάσει σε νέα νίκη, ο άσος όμως θα παιχθεί από το ημίχρονο (1 ημ. / 1 τελ.), ώστε να πάρουμε καλύτερη απόδοση (1.70).

284. Ουμρανίγιεσπορ – Μπασακσεχίρ (19:00)

Επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Τουρκία, με την ουραγό Ουμρανίγιεσπορ να περιμένει στο «σπίτι» της την σαφώς ανώτερη Μπασακσεχίρ. Τρία ματς δίχως ήττα (2 πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο) για τη νεοφώτιστη, που δίνει μάχη για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Υπάρχει μία στοιχειώδης βελτίωση, αλλά ακόμη χρειάζεται μπόλικη δουλειά. Η Μπασακσεχίρ έχασε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με το βαρύ 7-0 από τη Γαλατάσαραϊ και θέλει σαφώς να γυρίσει τον… διακόπτη. Καλύτερες μονάδες στο ρόστερ της σε σχέση με τη γηπεδούχο, μπορεί να βρει νίκη – γιατρικό. Το διπλό παραδόξως βρίσκεται στο 1.99 και δεν απομένει από το να τιμηθεί.

5561. Εφές – Παναθηναϊκός (19:30)

Στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τουρκία, στην έδρα της Εφές (sold out). Οι «πράσινοι» έχουν 6-8 στη διοργάνωση και δίνουν μάχη για να μπουν στην πρώτη οκτάδα. Στο τελευταίο τους ματς έχασαν 74-68 από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. «Μέσα» ο Γκριγκόνις, όχι ο Γκουντάιτις. Η Εφές έχει Μίτσιτς, αλλά και Λάρκιν στην αποστολή. Με απολογισμό 7-7 έως τώρα οι Τούρκοι και τελευταίο τους παιχνίδι το υπέρ τους 84-76 κόντρα στην Τόφας. Δύσκολες καταστάσεις για τον Παναθηναϊκό, προβάδισμα η Εφές, αλλά με μαζεμένο σκορ. Επιλογή το «1 & Παναθηναϊκός (+15.5)» σε απόδοση 1.85.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

επιστροφή στην κορυφή