xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Κλέφτης έχασε το κινητό σε διάρρηξη και πήγε στην Αστυνομία να το ζητήσει!

kinhto apath

Το είχε πετάξει στην προσπάθειά του να διαφύγει

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Αστυνομία της Καλαμαριάς, όταν ένας 27χρονος πήγε να δηλώσει ότι έχασε το κινητό του και το αναζητούσε.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αστυνομικών της Ασφαλείας Καλαμαριάς, ο 27χρονος μαζί συνεργό του, μπήκαν σε κατάστημα ψιλικών, παραβιάζοντας το παράθυρο και αφαίρεσαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και 2 σακούλες με τσιγάρα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον γιό της ιδιοκτήτριας ο οποίος και τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος, στην προσπάθειά του να διαφύγει, πέταξε στο έδαφος τα κλεμμένα αντικείμενα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

Λίγο αργότερα, το πρωί της ίδιας ημέρας, ο 27χρονος εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Καλαμαριάς, αναζητώντας το χαμένο κινητό του τηλέφωνο και όπως προέκυψε πρόκειται για έναν εκ των δυο δραστών της κλοπής οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση το συνέργου του συνεχίζονται.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 21:06
επιστροφή στην κορυφή