Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καίγεται» ο Ιωνικός, «μυρίζει» έκπληξη στο Έμπολι

prognostika stoiximatos txt original

Με το… μαχαίρι στα δόντια

Ο Ιωνικός είναι ουραγός στη Σούπερ Λιγκ και κάθε ματς γι’ αυτόν είναι «τελικός». Οφείλει να κερδίσει τον προβληματικό -τις τελευταίες εβδομάδες- Βόλο και να ελπίζει. Ο άσος πληρώνει και θα τιμηθεί. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο Έμπολι - Σαμπντόρια. Οι Γενοβέζοι προβληματίζουν, αλλά τώρα είναι έτοιμοι να αντιδράσουν.

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα φρουτακια δωρεάν!

807. Ιωνικός – Βόλος (19:30)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Ιωνικός πορεύεται δίχως νίκη εδώ και 6 αγώνες (0-1-5). Δεν είναι καλό το κλίμα στις τάξεις του, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί ανατροπή σκηνικού για να γλιτώσει. Αποχώρησαν δύο φορ, ο λόγος για τους Άοσμαν και Ιωαννίδη. Δεν πατάει καλά ούτε ο Βόλος, που μετράει 0-2-3 στα 5 πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα, διάστημα στο οποίο δεν σκόραρε. Βρίσκεται στην πρώτη εξάδα και το μέλημα του είναι να παραμείνει εκεί.

➥ Με το… μαχαίρι στα δόντια ο γηπεδούχος, κάθε ματς γι' αυτόν είναι «τελικός», πρέπει να το πάρει. Τον στηρίζουμε στο καλοπληρωμένο άσο του 2.84.

820. Έμπολι – Σαμπντόρια (21:45)

Στην Ιταλία, η Έμπολι υποδέχεται τη Σαμπντόρια και θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί της. Μετράει 1-2-0 στα 3 πιο πρόσφατα και βαθμολογικά είναι άνετη, μιας και οι 19 βαθμοί την κρατούν μακριά από τις περιπέτειες. Από την άλλη, η ομάδα της Γένοβας είναι απογοητευτική, καθώς μετά το πέρας 17 αγωνιστικών, έχει μαζέψει μόλις 9 βαθμούς. Μάλιστα, προέρχεται από ήττα στο Κύπελλο από τη Φιορεντίνα. Είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα αν δεν θέλει να χάσει το… τρένο της παραμονής.

➥ Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν καλές διοικητικές σχέσεις. Δεν το παραβλέπουμε, έτσι πάμε προς τα δεξιά και το εξαιρετικό 3.64.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020