Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα δύο γερά «χαρτιά» του Κυπέλλου

prognostika stoiximatos 2

Αξίζουν την στήριξη

Λίβερπουλ και Σεβίλλη προσφέρονται σε εξαιρετικές αποδόσεις σε εκτός έδρας αναμετρήσεις για το εκάστοτε Κύπελλο και δεν απομένει από το να τιμηθούν.

Αυτές είναι οι καλυτερες στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα!

848. Γουλβς – Λίβερπουλ (21:45)

Επαναληπτικός του Κυπέλλου Αγγλίας (2-2 το 1ο ματς), σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Η Γουλβς κέρδισε οριακά 1-0 τη Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα και κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν μπορεί να είναι όμως απόλυτα άνετη, τη στιγμή που ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Η Λίβερπουλ υπέστη βαριά ήττα 3-0 στην έδρα της Μπράιτον, κακή εμφάνιση. Διατηρεί θετική παράδοση κόντρα στη Γουλβς (7-1-0 στα 8 τελευταία) και ποντάρει στο να τη διευρύνει.

➥ Με Νούνιες στην επίθεση οι «κόκκινοι», αξίζει να τους στηρίξουμε στο 2.16.

892. Αλαβές – Σεβίλλη (22:00)

Κύπελλο Ισπανίας, νοκ άουτ ματς για τους «16» (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Η Αλαβές προέρχεται από ήττα 1-0 κόντρα στην Οβιέδο και έδειξε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τη Βαγιαδολίδ. Εντυπωσιακό πως και τα 5 τελευταία της ματς ήταν με σκορ 1-0 (3 νίκες, 2 ήττες). Η Σεβίλλη έχασε 2-1 από τη Χιρόνα και συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία της La Liga. Προέχει η σωτηρία, αλλά και το Κύπελλο δεν γίνεται να αγνοηθεί, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει μεγαλύτερη γκρίνια.

➥ Το διπλό είναι σε ικανοποιητική απόδοση (2.02) και θα μπει στις επιλογές μας.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020