ΡΟΗ 24/7:

Με 130 εκδηλώσεις επιστρέφει το Money Show

324219593 569326455099992 2675794168639578991 n

Από τις 27 έως και τις 29 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη

Περισσότερους από 10.000 επισκέπτες αναμένεται να προσελκύσουν σε τρεις ημέρες οι περίπου 130 εκδηλώσεις του Money Show 2023 στη Θεσσαλονίκη, με το μοναδικό πολυθεματικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας να επιστρέφει στις 27-29 Ιανουαρίου, μετά από ανάπαυλα δυόμισι ετών λόγω της πανδημίας. Το προφίλ του 31ου πολυσυνεδρίου Money Show, το οποίο αντλεί τη θεματολογία του -μεταξύ άλλων- από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις προκλήσεις στην ενέργεια που διαμορφώνουν νέο γεωπολιτικό πλαίσιο, τον πρωτογενή τομέα, τα ζητούμενα για την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας, παρουσίασαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Σαραντόπουλος και ο Α' αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου της πόλης (ΕΒΕΘ), Μανώλης Βλαχογιάννης.

Το επιχειρηματικό και οικονομικό πολυσυνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency», διοργανώνεται από το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Με σύνθημα «μοχλός ανάπτυξης και εξέλιξης», η φετινή διοργάνωση επιδιώκει ακριβώς αυτό: να αποτελέσει μοχλό εξέλιξης, δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργειών, όπως διευκρίνισε ο κ. Σαραντόπουλος, επισημαίνοντας ότι οι κύριοι τομείς επί των οποίων αναπτύσσεται η θεματολογία της φετινής διοργάνωσης είναι: τεχνολογίες, γεωργία και αγροδιατροφή, ενέργεια και περιβάλλον, υποδομές, τουρισμός και πολιτισμός, χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις και η μελλοντική εξέλιξη της Θεσσαλονίκης ως μητροπολιτικής περιοχής.

«Η φετινή διοργάνωση δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις μείζονες προκλήσεις της εποχής, όπως είναι η ενεργειακή κρίση και η ανάταξη του παραγωγικού ιστού της χώρας» σημείωσε ο κ.Βλαχογιάννης, επισημαίνοντας ότι το Money Show μπορεί να δώσει καλύτερη εικόνα των ευκαιριών και των δυνατοτήτων που διανοίγονται για την ελληνική οικονομία γενικά και τη Βόρεια Ελλάδα ειδικότερα. Κεντρικός στόχος του Money Show είναι η δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων και των επιχειρήσεων, εδραιωμένων αλλά και νέων.

Για το προσχέδιο του προγράμματος της διοργάνωσης είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.italchamber.gr/forum-money-show-2023/

επιστροφή στην κορυφή