ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: Η πρόταση δυσπιστίας είναι το δριμύ κατηγορώ των πολιτών στην κυβέρνηση

malama edrana aspra

Συζήτηση της πρότασης μομφής στη Βουλή

Στο επίκαιρο θέμα της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και συζητιέται σήμερα στη Βουλή, αναφέρεται η Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα σε δήλωσή της, εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση:

"Η πρόταση δυσπιστίας ενάντια στην κυβέρνηση που συζητάμε σήμερα, είναι το δριμύ κατηγορώ του λαού ενάντια σε όλα εκείνα ​που υπέστη κι υπέμεινε τα τελευταία σχεδόν τέσσερα χρόνια. Είναι το δριμύ κατηγορώ των ανθρώπων της εργασίας, που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα, είναι το δριμύ κατηγορώ των νέων που βλέπουν τον δρόμο για τις σπουδές φραγμένο με την ελάχιστη βάση εισαγωγής.

moustakas2

Είναι το δριμύ κατηγορώ των ανθρώπων της ελληνικής περιφέρειας που δεν έχουν δασκάλους και γιατρούς κι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τους τόπους τους. Είναι το δριμύ κατηγορώ των ανθρώπων της τέχνης για την υποβάθμιση που υφίστανται, είναι το δριμύ κατηγορώ τελικά όλων των δημοκρατικών ανθρώπων που δεν αποδέχονται την κανονικότητα των υποκλοπών, που δεν αποδέχονται την κατάλυση των θεσμών από το γαλάζιο παρακράτος, που δεν αποδέχονται τα σκάνδαλα, τα κοράκια και τις ακρίδες ως μέρος της καθημερινότητας τους".

paliouras2

επιστροφή στην κορυφή