ΡΟΗ 24/7:

Στην Ουρανούπολη χθες ο Γ. Μίχος

giannis michos portraito

- Παρουσίασε το πρόγραμμά του για την περιοχή

Τη δέσμευση ότι θα ξαναγίνει ο Πύργος της Ουρανούπολης επισκέψιμος, εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Κίνημα Ανάπτυξης" και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχος κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στην Ουρανούπολη, παρουσιάζοντας παράλληλα τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την περιοχή.
Παρά την έντονη βροχόπτωση, μέλη και φίλοι του συνδυασμού παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Μίχου, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει άμεσα προκειμένου να γίνει ο Πύργος και πάλι επισκέψιμος. Στη συνέχεια δήλωσε ότι ο Δήμος αλλάζει σελίδα, αφήνοντας πίσω τους επαγγελματίες πολιτικούς και τους ανθρώπους που ευθύνονται για την κρίση στην Ελλάδα που το μόνο που κάνουν είναι να υπόσχονται ξανά αυτά που υποσχέθηκαν και πριν 4 χρόνια.
Έπειτα, κ. Μίχος παρουσίασε τους άξονες δράσης για τη νέα Δημοτική Αρχή, καθώς και τα άμεσα σχέδια για την περιοχή της Ουρανούπολης, όπως την ανάδειξη τουριστικών χώρων (π.χ Μονή Ζυγού) την ολοκλήρωση του λιμένα, την ανάπλαση της παράλιας ζώνης, το Κέντρο Υποδοχής γυναικών επισκεπτών του Αγίου Όρους, τη θεσμοθέτηση της επέκτασης του οικισμού και την αντιπυρική προστασία της περιοχής. Επίσης, αναφέρθηκε στη μελέτη για την πρόταση παράκαμψης της οδού Τρυπητής -Ουρανούπολης και την μετατροπή της σε πεζόδρομο-ποδηλατόδρομο. Τέλος, παρουσίασε και προτάσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών υποδομών, όπως ιατρικό προσωπικό σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον κατά την θερινή περίοδο, σε συνάρτηση με την επάνδρωση του πολυϊατρείου της Ιερισσού, την αναβάθμιση υπηρεσιών πρόνοιας (Παιδικός Σταθμός/ΚΔΑΠ, ανάπλαση παιδικής χαράς) καθώς και ενέργειες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού και βελτίωσης λειτουργίας του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Το πρόγραμμα των ομιλιών του κ. Μίχου συνεχίζεται σήμερα στα Στάγειρα στις 19:00 και έπειτα στην Ολυμπιάδα στις 20:30.

επιστροφή στην κορυφή