ΡΟΗ 24/7:

Στην Πορταριά μίλησε χθες ο Μ. Καρράς

kar1

Τις θέσεις του συνδυασμού του παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Προποντίδα - Σύγχρονος Δήμος" και υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς χθες Σάββατο στην Πορταριά.

 

Φανερά συγκινημένος και ο ίδιος, αναφέρθηκε στη συνολική του διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όταν ξεκινώντας πριν 15 χρόνια -άγνωστος ακόμη τότε- είχε πάντα τη στήριξη των συγχωριανών του, σημειώνοντας ότι προσπαθούσε πάντα να είναι στο πλευρό όλων με κριτήρια δίκαια και αγνά, χωρίς ιδιοτελείς προθέσεις και συμφέροντα.

Στέλνοντας μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά του δήμου, μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον αυτού του τόπου, κάλεσε τους συνδημότες του να επιλέξουν το συνδυασμό "Νέα προποντίδα - Σύγχρονος Δήμος" για τις εκλογές της 18ης Μαΐου, καθώς η επιλογή αυτή θα είναι καθοριστική για το Δήμο, όπως είπε.

Απάντησε στις πρωτοφανείς επιθέσεις λάσπης, σπίλωσης και ψεύδους που δέχεται ο ίδιος και οι υποψήφιοι του από αντιπάλους του και τόνισε ότι ο κόσμος θα δικαιώσει τον έντιμο και καθαρό αγώνα του συνδυασμού του με τη θετική του ψήφο.

Σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου, ο Μανώλης Καρράς στο πλαίσιο των ομιλιών του, θα μιλήσει στις 19:00 στη Νέα Τένεδο στην Πλατεία του χωριού και στις 20:00 στα Σήμαντρα μπροστά από το ΚΑΠΗ.

kar2

kar3

kar4

kar5

kar6

kar7

kar8

kar9

kar10

kar11

επιστροφή στην κορυφή