xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Έκρυβαν πάνω από 16 κιλά κάνναβης σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη

narkxantithes

Έστειλε με το ΚΤΕΛ πάνω από 2 κιλά κάνναβης

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή της Ξάνθης, δύο Αλβανοί ηλικίας 28 και 22 ετών και μία 25χρονη Ελληνίδα, για διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα με όχημα σε περιοχή της Ξάνθης, όπου ο 28χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο που επέβαινε και παρέλαβε από σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ ένα δέμα, που περιείχε ποσότητες κάνναβης βάρους 2 κιλών και 229 γραμμαρίων. Σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, πέταξε το δέμα και προσπάθησε να διαφύγει απωθώντας τους αστυνομικούς, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, όπως και οι δύο συνεργοί του που ανέμεναν στο αυτοκίνητο.

Όπως διαπιστώθηκε, το δέμα είχε αποστείλει νωρίτερα την ίδια ημέρα ο ίδιος άνδρας από υπεραστικό σταθμό λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να το παραλάβει από τη Ξάνθη.

Στην κατοχή του 28χρονου και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο κατοικίες του σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:
ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 14 κιλών και 295 γραμμαρίων,
• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
• χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ και
• 1 κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

επιστροφή στην κορυφή