ΡΟΗ 24/7:

Στον Άγ. Νικόλαο και το Ν. Μαρμαρά μίλησε ο Γ. Τζίτζιος

tzitzios agnik1

Στο Ν. Μαρμαρά την Παρασκευή και στον Άγ. Νικόλαο το Σάββατο μίλησε ο Γιάννης Τζίτζιος

Την προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε το Σάββατο ο Δημάρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.

tzitzios agnik2

Ο κ.Τζίτζιος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε το πρόγραμμά του για την επόμενη 5ετία που αφορά παρεμβάσεις στον Άγιο Νικόλαο, στη Βουρβουρού και στον Όρμο Παναγίας.
«Κατά τη νέα δημοτική περίοδο θα δοθεί βαρύτητα ώστε να ολοκληρωθούν ουσιαστικές παρεμβάσεις υποδομής που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου» είπε ο Δήμαρχος και δεσμεύτηκε ότι την επόμενη δημοτική περίοδο θα επιλυθούν όλα τα ιδιοκτησιακά θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου.

Εκτενή αναφορά στα μικρά και μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν στον Άγιο Νικόλαο από τη Δημοτική Κοινότητα έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος ΓιώργοςΠαρδάλης.

tzitzios marm1

Την Παρασκευή ο κ. Τζίτζιος πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στο Ν. Μαρμαρά.
Αναφέρθηκε στο έργο που συντελέστηκε στο Ν.Μαρμαρά και στη συνέχεια ανάλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του κάνοντας εκτενή αναφορά στις ανάγκες του Ν.Μαρμαρά και στις προτεραιότητες που θα δώσει κατά τη νέα Δημοτική περίοδο.
«Η δύναμη η δική σας είναι η ψήφος σας. Με αυτήν πρέπει να επιλέξετε, να ψηφίσετε θετικά, με γνώμονα το δήμο μας, με γνώμονα τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας. Ο συνδυασμός μας είναι η μόνη σοβαρή πρόταση για την επόμενη μέρα στο Δήμο Σιθωνίας. Έχουμε ως συνδυασμός, μία και μοναδική δέσμευση απέναντί σας: να τιμήσουμε με έργα και πράξεις την εμπιστοσύνη σας, όπως κάναμε μέχρι σήμερα και το αποδείξαμε. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Τζίτζιος.

Εκτενή αναφορά στα μικρά και μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν στο Ν.Μαρμαρά από τη Δημοτική Κοινότητα έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος Ν.Μαρμαρά Γιώργος Καπλάνης.

tzitzios marm2

επιστροφή στην κορυφή