ΡΟΗ 24/7:

Π. Τσαπανίδου: «Ακόμη και αυτή τη συγγνώμη δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος»

TSAPANIDOY SYRIZA PS23141450 1

Σχόλιο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάρτηση του πρωθυπουργού

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασκεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας πως «τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του, τίποτα δεν είναι αληθινό».

«Ωραίο το κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι στον κ. Μητσοτάκη για να το αναρτήσει στο fb. Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά», αναφέρει ειδικότερα η Πόπη Τσαπανίδου. «Ωραία και η συγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει», συμπληρώνει, τονίζοντας ότι «μόνο που άργησαν πέντε ημέρες. Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «ακόμη και αυτή τη συγγνώμη, όμως, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος» και «σπεύδει να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες». «Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν», τονίζει και αναφέρει καταληκτικά: «Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια».

επιστροφή στην κορυφή